Warmtepompen

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

Gree Versati

Onze Gree Versati lucht-water warmtepomp is geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen of kantoren en kan tevens het sanitair warm water bereiden.

De Versati is verkrijgbaar in een split of monoblock uitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar. De unieke gepatenteerde Gree tweetrapscompressor en de modernste invertertechnologie zorgt voor een hoge energieprestatie.

Templari Kita

De Templari Kita S en Kita Mi lucht-water warmtepompmodellen, verkrijgbaar in een monoblock- en splituitvoering, zijn compacte en daarmee uitermate geschikt voor toepassingen binnen middelgrote tot grote commerciële ruimtes.

De Kita HR en Kita L warmtepompen met lucht-water technologie, verkrijgbaar in een monoblock- en splituitvoering, zijn bijzonder geschikt voor grote industriële ruimtes.

De Kita Air is een lucht-lucht warmtepomp en is verkrijgbaar in een split uitvoering.

ApenGroup Aquapump Hybrid

De AquaPump Hybrid is een combinatie van een lucht-water warmtepomp en een gasgestookte CV-ketel. Het hybride systeem zorgt dat beide onderdelen samenwerken bij het verwarmen van de woning en de productie van sanitair water.

De efficiënte en compacte AquaPump Hybrid is met zijn inverter technologie en een nieuwe generatie compressoren en ventilatoren een uitstekende keuze voor het verwarmen én koelen van woningen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over clean air, koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL