Airconditioning

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

U wilt een comfortabel binnenklimaat? Ons Gree airconditioningassortiment biedt altijd een passende oplossing.

Ons residentieel airconditioningassortiment genaamd Gree Thuis bestaat uit airconditioning voor toepassingen in woningen, uitgevoerd als wandmodel of consolemodel. De moderne en energiezuinige Gree wandmodellen Fairy en U-Crown bieden een toprendement. Het flexibele Gree consolemodel kan op zowel op de vloer, aan de wand of verzonken worden geïnstalleerd. Voor de recreatieve gebruiker is de Gree Shark een compacte en stijlvolle airconditioning die campers of caravans snel koelt of verwarmt. Ook hebben wij voor mobiel gebruik diverse Gree mobiele airconditioners in ons assortiment.

Gree Commercieel biedt multisplit- en monosplitsystemen aan voor gebruik in bijvoorbeeld winkels, restaurants of kantoren. Het Gree Free Match multisplit systeem is te combineren met 6 types energiezuinige binnendelen en geeft eindeloos veel mogelijkheden om uw werkklimaat te veraangenamen. Het Gree Satelliet monosplit systeem is uitermate geschikt voor praktijkruimtes, hotelkamers of horecagelegenheden. Het kastmodel T-Fresh is een compact en vrijstaand split-unitmodel met inverter technologie voor een verrassend hoog rendement.

Gree Utiliteit bevat de energiezuinige en stille Gree Multi Variabel (GMV) VRF-systemen. GMV systemen zijn buitendelen waaraan tot liefst 13 binnendelen (GMV5 Mini / Slim), tot maar liefst 80 binnendelen (GMV5HR) of zelfs 100 binnendelen (GMV6) kunnen worden gekoppeld. De GMV5 Mini / Slim en GMV5HR kunnen zowel koelen én verwarmen met hergebruik van de door het systeem gegenereerde warmte. De nieuwste GMV6 kan koelen of verwarmen en kan worden uitgebreid met een Smart Zone Controller.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over clean air, koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL