Over GoGaS

Een korte introductie

GoGaS Goch GmbH & Co. KG, opgericht in 1946, is onze vaste leverancier voor infrarood stralingsverwarming. Oorspronkelijk produceerde en repareerde GoGaS gastoestellen maar de technologie stond niet stil en eind jaren ’50 ging GoGaS zich toeleggen op katalytstralers. GoGaS ontwikkelde zijn producten nog verder en ontdekte toepassingen van infraroodtechnologie en begon met de productie van infraroodstralers en donkerstralers. Tevens werden producten op het gebied van droogtechnologie en procesverwarming toegevoegd aan het GoGaS-assortiment.

Met een team van ca. 80 medewerkers bouwt GoGaS met passie aan energiezuinige en intelligente verwarmingsoplossingen die de warmte precies dáár brengen waar het nodig is. GogaS’ innovatieve organisatie heeft alles in eigen hand: van planning tot productie, montage, onderhoud en inbedrijfstelling. In het eigen laboratorium ontwikkelt GoGaS innovatieve verwarmings- en procesverwarmingssystemen waarmee GoGaS wereldmarktleider werd op het gebied van wagonontdooisystemen en tribuneverwarming.

Kusters THO plaatste de infraroodstralers o.a. in bedrijfshallen maar ook in voetbalstadions zoals de Amsterdamse Johan Cruijff Arena en dichter bij huis in Covebo Stadion De Koel. GoGaS heeft hart voor het milieu en hecht in zijn productieproces grote waarde aan energie-efficiëntie en een reductie van de uitstoot van CO2 waardoor GoGaS uitstekend past bij het duurzame karakter van Kusters THO.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen, verwarmen en schone lucht?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLDutch