Nieuws

Wat houdt ons bezig

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
𝗦𝗔𝗠𝗘𝗡𝗪𝗘𝗥𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗣𝗔𝗨𝗟 𝗗𝗥𝗜𝗘𝗦𝗦𝗘𝗡Kusters THO is trots op zijn grote en nog altijd groeiende netwerk van dealers en installateurs. In de regio Venlo leveren wij sinds 2019 Gree airconditioning aan Paul Driessen van Driessen Airco, met name airconditioning bestemd voor de residentiële en commerciële markt. Driessen Airco kan tevens het onderhoud aan uw Gree airco installatie uitvoeren.“De samenwerking met Kusters THO voelt als ZZP’er dat je er niet alleen voorstaat. Sterker nog, je hebt een heel team achter je staan voor technische en sales support.Wilt u ook een airconditioning van Gree en woont u in de regio Venlo? Neem dan gerust contact op met Paul Driessen van Driessen Airco.
📞 06 – 23297101
📧 info@driessenairco.nl
💻 www.driessenairco.nl

𝗦𝗔𝗠𝗘𝗡𝗪𝗘𝗥𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗣𝗔𝗨𝗟 𝗗𝗥𝗜𝗘𝗦𝗦𝗘𝗡

Kusters THO is trots op zijn grote en nog altijd groeiende netwerk van dealers en installateurs. In de regio Venlo leveren wij sinds 2019 Gree airconditioning aan Paul Driessen van Driessen Airco, met name airconditioning bestemd voor de residentiële en commerciële markt. Driessen Airco kan tevens het onderhoud aan uw Gree airco installatie uitvoeren.

“De samenwerking met Kusters THO voelt als ZZP’er dat je er niet alleen voorstaat. Sterker nog, je hebt een heel team achter je staan voor technische en sales support."

Wilt u ook een airconditioning van Gree en woont u in de regio Venlo? Neem dan gerust contact op met Paul Driessen van Driessen Airco.
📞 06 – 23297101
📧 info@driessenairco.nl
💻 www.driessenairco.nl
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

23 uren geleden

GREE GMV6
Een nieuwe toevoeging aan ons Gree Multi Variabel (GMV) systeem is de GMV6. Door de hoge efficiëntie en grote prestaties die de GMV kan leveren, wordt er gezorgd voor een comfortabel leefklimaat en een reducering van uw energieverbruik.Daarnaast kunnen aan het GMV6 systeem maar liefst 100 binnendelen gekoppeld worden, deze kunnen individueel bediend worden en zo elke ruimte naar wensen koelen of verwarmen.Wilt u graag meer informatie over de Gree GMV6 ontvangen? Bekijk dan onze utiliteitspagina op onze website of neem contact op met onze accountmanager.
💻 https://bit.ly/30mE4nQ
🎥 https://bit.ly/32pvnvD

GREE GMV6
Een nieuwe toevoeging aan ons Gree Multi Variabel (GMV) systeem is de GMV6. Door de hoge efficiëntie en grote prestaties die de GMV kan leveren, wordt er gezorgd voor een comfortabel leefklimaat en een reducering van uw energieverbruik.

Daarnaast kunnen aan het GMV6 systeem maar liefst 100 binnendelen gekoppeld worden, deze kunnen individueel bediend worden en zo elke ruimte naar wensen koelen of verwarmen.

Wilt u graag meer informatie over de Gree GMV6 ontvangen? Bekijk dan onze utiliteitspagina op onze website of neem contact op met onze accountmanager.
💻 bit.ly/30mE4nQ
🎥 bit.ly/32pvnvD
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

1 week geleden

NIEUWE KUSTERS THO WEBSITE
Trots zijn wij op de nieuwe website van Kusters THO! Aan het begin van 2020 vernieuwden wij al ons bedrijfslogo en nu is onze nieuwe huisstijl ook doorgevoerd op onze website.Onze website is naast ons assortiment in duurzaam koelen en verwarmen, voorzien van uitgebreide informatie over onze partners, onze mooie referentieprojecten, aparte servicepagina’s per merk en nieuws- en een evenementenrubriek.Maak kennis met onze organisatie en bekijk onze nieuwe Kusters THO website!
💻 https://www.kusterstho.nl

NIEUWE KUSTERS THO WEBSITE
Trots zijn wij op de nieuwe website van Kusters THO! Aan het begin van 2020 vernieuwden wij al ons bedrijfslogo en nu is onze nieuwe huisstijl ook doorgevoerd op onze website.

Onze website is naast ons assortiment in duurzaam koelen en verwarmen, voorzien van uitgebreide informatie over onze partners, onze mooie referentieprojecten, aparte servicepagina’s per merk en nieuws- en een evenementenrubriek.

Maak kennis met onze organisatie en bekijk onze nieuwe Kusters THO website!
💻 www.kusterstho.nl
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

2 weken geleden

GREE SHARK AIRCONDITIONING
De Mobiele Trim Truck liet door ‘Luiken Airco’s uit Veldhoven’ een Gree Shark airconditioning inbouwen. De Gree Shark airconditioning staat bekend om zijn toepassing voor de verkoeling en verwarming van caravans en campers.Door de toevoeging van de Gree Shark airconditioning kan de eigenaresse met haar Mobiele Trim Truck overal huisdieren trimmen en verzorgen onder het genot van een aangename werktemperatuur voor mens én dier.Bent u benieuwd of de Gree Shark airconditioning ook geschikt is voor uw camper of caravan? Lees dan onze uitgebreide product leaflet of bezoek onze speciale website:
📂 https://bit.ly/2BTZwsh
💻 www.greedakairco.nl

GREE SHARK AIRCONDITIONING
De Mobiele Trim Truck liet door ‘Luiken Airco’s uit Veldhoven’ een Gree Shark airconditioning inbouwen. De Gree Shark airconditioning staat bekend om zijn toepassing voor de verkoeling en verwarming van caravans en campers.

Door de toevoeging van de Gree Shark airconditioning kan de eigenaresse met haar Mobiele Trim Truck overal huisdieren trimmen en verzorgen onder het genot van een aangename werktemperatuur voor mens én dier.

Bent u benieuwd of de Gree Shark airconditioning ook geschikt is voor uw camper of caravan? Lees dan onze uitgebreide product leaflet of bezoek onze speciale website:
📂 bit.ly/2BTZwsh
💻 www.greedakairco.nl
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

3 weken geleden

DUURZAAM VERWARMD 2020
Op 8, 9 en 10 september 2020 staat Kusters THO op de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux, Duurzaam Verwarmd. Vele exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich graag aan u voor op Duurzaam Verwarmd.Met meer dan 60 seminars en ruim 200 standhouders passeren alle onderwerpen de revue op het gebied van verwarming, koeling en ventilatie.Wilt u er graag bij zijn? Met de invitatiecode ‘Kusters’ is het mogelijk om een gratis ticket te bestellen. Wij heten u graag welkom op onze stand P8!
🖥 https://bit.ly/3eT1Ldy

DUURZAAM VERWARMD 2020
Op 8, 9 en 10 september 2020 staat Kusters THO op de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux, Duurzaam Verwarmd. Vele exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich graag aan u voor op Duurzaam Verwarmd.

Met meer dan 60 seminars en ruim 200 standhouders passeren alle onderwerpen de revue op het gebied van verwarming, koeling en ventilatie.

Wilt u er graag bij zijn? Met de invitatiecode ‘Kusters’ is het mogelijk om een gratis ticket te bestellen. Wij heten u graag welkom op onze stand P8!
🖥 bit.ly/3eT1Ldy
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

4 weken geleden

GREE LUCHTONTVOCHTIGER
De Gree luchtontvochtiger biedt de perfecte oplossing voor vochtproblemen in huis. De Gree Daisy is een van de luchtontvochtigers die Gree aanbiedt. Dit model heeft een moderne en strakke uitstraling en een stille werking.Met 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen is de Gree Daisy eenvoudig te bedienen en zorgt het voor een hoge efficiëntie bij het ontvochtigen. Voorkom gezondheidsklachten met de Daisy luchtontvochtiger van Gree.Meer weten over de luchtontvochtigers van Gree?
🖥 https://bit.ly/Gree-catalogus
📞 +31 (0)77 354 03 41Image attachmentImage attachment

GREE LUCHTONTVOCHTIGER
De Gree luchtontvochtiger biedt de perfecte oplossing voor vochtproblemen in huis. De Gree Daisy is een van de luchtontvochtigers die Gree aanbiedt. Dit model heeft een moderne en strakke uitstraling en een stille werking.

Met 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen is de Gree Daisy eenvoudig te bedienen en zorgt het voor een hoge efficiëntie bij het ontvochtigen. Voorkom gezondheidsklachten met de Daisy luchtontvochtiger van Gree.

Meer weten over de luchtontvochtigers van Gree?
🖥 bit.ly/Gree-catalogus
📞 +31 (0)77 354 03 41
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

1 maand geleden

GREE AIR TREATMENT
Het Gree Air Treatment is nieuw in ons Gree assortiment voor 2020. Het programma richt zich op het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen een residentiële omgeving. Kuster THO biedt binnen dit Air Treatment programma mobiele airconditioners en mobiele luchtontvochtigers aan.Vochtproblemen in huis? De Gree luchtontvochtigers bieden daar de perfecte oplossing voor. Deze hebben 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen. Daarnaast zijn ze compact, verplaatsbaar en eenvoudig te bedienen.De Gree mobiele airconditioners zijn flexibel inzetbaar en bieden een rendement tot wel 3,5kW in koelen en 2,9 kW in verwarmen. De mobiele airconditioners zijn uitermate geschikt voor het koelen én verwarmen van kleinere ruimtes.Tevens ontwikkelt Gree luchtreinigers binnen het Air Treatment programma. De Gree luchtreinigers werken met een HEPA filter, hierdoor worden schadelijke stofdeeltjes en bacteriën verwijdert uit de lucht in uw leefruimte.Wilt u meer weten over ons Gree Air Treatment assortiment? Lees dan onze Air Treatment catalogus of neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie.
🖥 https://www.gree.nl/air-treatment/

GREE AIR TREATMENT
Het Gree Air Treatment is nieuw in ons Gree assortiment voor 2020. Het programma richt zich op het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen een residentiële omgeving. Kuster THO biedt binnen dit Air Treatment programma mobiele airconditioners en mobiele luchtontvochtigers aan.

Vochtproblemen in huis? De Gree luchtontvochtigers bieden daar de perfecte oplossing voor. Deze hebben 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen. Daarnaast zijn ze compact, verplaatsbaar en eenvoudig te bedienen.

De Gree mobiele airconditioners zijn flexibel inzetbaar en bieden een rendement tot wel 3,5kW in koelen en 2,9 kW in verwarmen. De mobiele airconditioners zijn uitermate geschikt voor het koelen én verwarmen van kleinere ruimtes.

Tevens ontwikkelt Gree luchtreinigers binnen het Air Treatment programma. De Gree luchtreinigers werken met een HEPA filter, hierdoor worden schadelijke stofdeeltjes en bacteriën verwijdert uit de lucht in uw leefruimte.

Wilt u meer weten over ons Gree Air Treatment assortiment? Lees dan onze Air Treatment catalogus of neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie.
🖥 www.gree.nl/air-treatment/
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

1 maand geleden

GREE G-TECH
Onderhoud en met name reiniging van airconditioning is van belang op plekken waar hogere eisen worden gesteld aan de kwaliteit van de lucht en waar de filter zwaar belast wordt door de werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan kapsalons, medische praktijken, horecagelegenheden, retail sector en werkplekken bij of in een industriële sector.

De Gree G-Tech zorgt ervoor dat het onderhoud van uw airconditioning veiliger, eenvoudiger en efficiënter plaatsvindt. Door de snelle en veilige demontage van de Gree G-Tech is onderhoud frequent, snel en eenvoudig uit te voeren.

Wilt u ook iedere dag zorgdragen voor een gezond binnenklimaat voor uw werknemers, klanten en uzelf? Vraag ons gerust om advies of bekijk onze website voor meer informatie.
🖥 www.gree.nl/residentieel/
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

2 maanden geleden

SARS Installaties
In samenwerking met installatiebedrijf SARS Installaties heeft Kusters THO het woonzorghuis met de vertrouwde naam, Klosterhoaf voorzien van een passend pakket aan airconditioning voor alle woon- en verblijf vertrekken.Woonzorghuis Klosterhoaf is sinds maart 2020 een onderdeel van het mooie Arcen. Iedereen in Arcen kent Klosterhoaf als een gebouw dat vroeger als gemeenschapshuis in gebruik was. In de woonvertrekken van woonzorghuis Klosterhoaf heeft SARS Installaties 5 Gree Free Match multisplit systemen in combinatie met Fairy wandmodellen geplaatst en cassettemodellen in de gemeenschappelijke ruimtes.Met de Gree centrale controller worden via een touchscreen interface alle airconditionings aangestuurd. Op deze manier biedt woonzorghuis Klosterhoaf een perfect leefklimaat aan zijn cliënten.Wilt u meer weten over het Gree Free Match systeem en de bijbehorende binnendelen? Bezoek dan onze nieuwe website of neem contact op met onze accountmanager.
🖥 www.gree.nl/commercieel

SARS Installaties
In samenwerking met installatiebedrijf SARS Installaties heeft Kusters THO het woonzorghuis met de vertrouwde naam, Klosterhoaf voorzien van een passend pakket aan airconditioning voor alle woon- en verblijf vertrekken.

Woonzorghuis Klosterhoaf is sinds maart 2020 een onderdeel van het mooie Arcen. Iedereen in Arcen kent Klosterhoaf als een gebouw dat vroeger als gemeenschapshuis in gebruik was. In de woonvertrekken van woonzorghuis Klosterhoaf heeft SARS Installaties 5 Gree Free Match multisplit systemen in combinatie met Fairy wandmodellen geplaatst en cassettemodellen in de gemeenschappelijke ruimtes.

Met de Gree centrale controller worden via een touchscreen interface alle airconditionings aangestuurd. Op deze manier biedt woonzorghuis Klosterhoaf een perfect leefklimaat aan zijn cliënten.

Wilt u meer weten over het Gree Free Match systeem en de bijbehorende binnendelen? Bezoek dan onze nieuwe website of neem contact op met onze accountmanager.
🖥 www.gree.nl/commercieel
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

2 maanden geleden

Vernieuwde Gree website
Wij presenteren met trots onze nieuwe Gree website. Al een lange tijd is Kusters THO importeur van Gree airconditioning, warmtepompen en air treatment. Met meer dan 90.000 medewerkers is Gree de grootste internationale fabrikant binnen dit segment.Ons Gree programma voor 2020 bevat de nieuwst hoogwaardige airconditionings, warmtepompen en air treatment systemen geschikt voor het koelen en verwarmen van residentiële en commerciële ruimtes. Voor grotere ruimtes bieden wij Gree GMV systemen aan binnen ons segment Utiliteit.Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze nieuwe Gree website voor meer informatie over de mogelijkheden.🖥 https://www.gree.nl

Vernieuwde Gree website
Wij presenteren met trots onze nieuwe Gree website. Al een lange tijd is Kusters THO importeur van Gree airconditioning, warmtepompen en air treatment. Met meer dan 90.000 medewerkers is Gree de grootste internationale fabrikant binnen dit segment.

Ons Gree programma voor 2020 bevat de nieuwst hoogwaardige airconditionings, warmtepompen en air treatment systemen geschikt voor het koelen en verwarmen van residentiële en commerciële ruimtes. Voor grotere ruimtes bieden wij Gree GMV systemen aan binnen ons segment Utiliteit.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze nieuwe Gree website voor meer informatie over de mogelijkheden.

🖥 www.gree.nl
... Bekijk meerBekijk de minderjarige

2 maanden geleden

Laad meer

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL
en_GBEN de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL