Verwarmen

Ongestoord genieten van een optimaal leefklimaat

Warmtepompen

Zorg voor een perfect geregeld leefklimaat met de nieuwste warmtepompen van Gree. Onze Gree Versati lucht-water warmtepompen zijn geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen of kantoren en kunnen tevens het sanitair warm water bereiden. De Versati is verkrijgbaar in een split of monoblock uitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar.

Meer informatie

Luchtverhitters

Een comfortabel leefklimaat voor een commerciële of industriële omgeving creër je met een luchtverhitter van ApenGroup. Afhankelijk van de toepassing kunnen de luchtverhitters in een staande of liggende uitvoering worden geleverd en binnen of buiten de te verwarmen ruimte worden geplaatst.

Meer informatie

GoGas-infraroodstraler-warmeluchtgenerator-warmteterugwinning-ventilator-gasmotorwarmtepomp-terrasverwarming-donkerstraler-LUBIwall-LUBI-wall-Kusters-THO-KustersTHO-technische-handelsonderneming-koelen-verwarmen-duurzaam-energiezuinig-Venlo

Stralingsverwarming

Onze GoGaS infraroodstraler bestaat uit een keramische plaat die door de toevoer van een gas-/luchtmengsel roodgloeiend wordt en extreem korte, elektromagnetische golven uitzendt. De GoGaS infraroodstraler is geschikt voor ruimtes hoger dan 6 à 7 meter.

De GoGas donkerstraler maakt gebruik van stalen buizen waarmee lange elektromagnetische golven worden uitgezonden. De donkerstraler vervoert geen warmte echter zet de energie pas in warmte om op de te verwarmen plek. Donkerstralers worden toegepast in ruimtes tussen circa 4 en 7 meter hoog.

Neem contact op voor meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen, verwarmen en schone lucht?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLDutch