Koelen

Airconditioning met impact

Stil, krachtig en oog voor design

Aandacht en inspanning zijn de belangrijkste ingrediënten voor impactvolle airconditioning in uw huis. Gree gelooft in degelijkheid, doordachtheid en – niet onbelangrijk – smaakvol design. Airconditioning in een woning dient stil, gebruiksvriendelijk, zuinig én krachtig te zijn.

Tevens moet een airco-installatie zo onopvallend als mogelijk opgaan in uw interieur. De producten van Gree zorgen dat u en uw familie ongestoord kunnen genieten van een optimaal leefklimaat.

Beheers het klimaat krachtig en impactvol

In uw winkel, horecazaak of kantoor bepaalt het klimaat onbewust veel in de gemoedstoestand van medewerkers of klanten. Laat uw relaties genieten van een aangenaam binnenklimaat en kies voor de doordachte airconditioningproducten van Gree. Ons Gree assortiment voor commercieel gebruik bestaat uit een breed scala aan modellen voor elke gewenste commerciële ruimte.

Het flexibele en energiezuinige Free Match multisplitsysteem is uitermate geschikt voor meerdere en grotere commerciële ruimtes. Het compacte en krachtige Gree U-Match monosplitsysteem is ideaal voor de middelgrote en grote commerciële ruimtes.

Grootse oplossingen door focus op details

Grote utiliteitsprojecten vragen om degelijke en doordachte airconditioningsystemen. Gree begrijpt de kleinste details. Dat ziet u terug in onze producten. Onze GMV-systemen koelen en verwarmen gelijktijdig en staan garant voor een laag energieverbruik.

Wilt u Gree airconditioning toepassen in een van uw utiliteitsprojecten? Gree Nederland staat klaar met expertise, advies en een uitgebreid netwerk van erkende installateurs.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen, verwarmen en schone lucht?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLDutch