Clean air

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

AAVI Technologies

AAVI® luchtreinigers verwijderen en neutraliseren op een betrouwbare en efficiënte manier tot wel 99% van alle schimmels, pollen, virussen, bacteriën en chemicaliën uit uw binnenklimaat. Dit maakt de producten van AAVI®  bijzonder geschikt voor toepassingen binnen (medische) praktijkruimtes en openbare gebouwen en tevens een perfecte keuze voor uw woning of appartement.

Het Finse AAVI® ontwikkelde een internationaal gepatenteerde technologie om het binnenklimaat te zuiveren en daagt de traditionele luchtreinigingsapparatuur uit op efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Als innovatieve organisatie, gespecialiseerd in reinigingstechnologie, biedt AAVI® diverse luchtreinigingsoplossingen zonder filters.

Download AAVI® brochure:

AAVI® Leaf

AAVI® Tuuli 600

Bekijk AAVI® video:

AAVI® Technologies

Gree

Voor mobiel gebruik binnen woningen presenteren wij onze Gree luchtontvochtigers.

Gree mobiele luchtontvochtigers bieden de perfecte oplossing bij vochtproblemen in huis. Een vochtige woning zorgt voor voor schimmels en bacteriën. Deze vormen een gevaar voor uw gezondheid.

Voorkom gezondheidsklachten bij vocht in huis met onze compacte en eenvoudig bedienbare Gree luchtontvochtigers. De luchtontvochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over clean air, koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL
en_GBEN de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL