Kantoorgebouw, Rijswijk (ZH)
Utiliteit

Kantoorverzamel-gebouw, Rijswijk

Bij de volledige renovatie van een centraal gelegen kantoorverzamelgebouw in Rijswijk werd voor een prettig binnenklimaat gekozen voor de Gree GMV6 Heat Recoverysystemen om gelijktijdig te kunnen koelen en verwarmen. Voor dit project werden in samenwerking met een technisch installatiebedrijf uit Amsterdam maar liefst negen stuks GMV6-units geïnstalleerd op het dak van het kantoorverzamelgebouw. Binnen werden 88 binnendelen geïnstalleerd, verdeeld over vijf verdiepingen. Het totale koelvermogen in buitenopstelling is 346,5 kW.

De Gree GMV6 maakt gebruik van EVI-compressoren, speciaal ontwikkeld voor lage buitentemperaturen. Gecombineerd met een intelligente besturingstechniek is de GMV6 een systeem waarbij nauwkeurig het koudemiddel en de oliehuishouding worden gecheckt. Met maar 1 Watt in standbystand levert dit uiteraard een zeer interessante energiebesparing op. En met een warmteopslagsysteem voor compensatie van warmte tijdens de ontdooicyclus en met een uiterst stille werking.

Wilt u weten wat de GMV-systemen van Gree kunnen betekenen voor uw project? Bezoek dan onze speciale Utiliteitspagina of maak een afspraak met onze accountmanager.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen, verwarmen en schone lucht?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLDutch