Filmtheater De Nieuwe Scène, Venlo
Airconditioning

Filmtheater De Nieuwe Scène, Venlo

Wij vernieuwden in samenwerking met één van onze dealers de klimaatbeheersingsinstallatie van Filmtheater De Nieuwe Scène in Venlo.

Het filmtheater heeft twee theaterzalen waaruit de oude klimaatbeheersingsinstallatie werd verwijderd. In elke zaal installeerden we een tweetal 16 kW Gree Kanaal / Satellietunits met elk vier speciale Madel® Play-S plenums (uitblaasroosters). Deze speciale roosters zijn voorzien van individueel instelbare draaischijven waardoor de bezoekers aan de theaterzalen geen hinder ondervinden van sterke luchtstromen. De Gree Kanaal / Satellietunits worden toegepast voor zowel koelen als verwarmen en zijn onlangs nog voorzien van modules waarmee het personeel op afstand via een app de klimaatbeheersing kan aansturen.

Filmtheater De Nieuwe Scène speelt een belangrijke rol binnen de culturele infrastructuur van de inwoners van de Gemeente Venlo. Met deze investering kan het filmtheater haar bezoekers voor minimaal 15 jaar laten genieten van een aangenaam binnenklimaat. Wij zijn blij een bijdrage te hebben mogen leveren aan dit mooie project!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen, verwarmen en schone lucht?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLDutch