Nachrichten

Was uns beschäftigt

Kommentarfeld SVG-SymboleWird für Symbole für Ähnliches, Austausch, Kommentare und Reaktionen verwendet
𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗛𝗲𝗺𝗲𝗹𝘃𝗮𝗮𝗿𝘁𝘀𝗱𝗮𝗴Hiermee informeren wij u dat wij op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei en op vrijdag 19 mei gesloten zijn. Op maandag 22 mei zijn wij u graag weer van dienst.

𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗛𝗲𝗺𝗲𝗹𝘃𝗮𝗮𝗿𝘁𝘀𝗱𝗮𝗴
Hiermee informeren wij u dat wij op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei en op vrijdag 19 mei gesloten zijn. Op maandag 22 mei zijn wij u graag weer van dienst.
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

vor 3 Wochen

𝗕𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁 𝗚𝗲𝗿!Vandaag is de laatste werkdag aangebroken voor onze Ger Graad Hoeijmakers. Ger is sinds 1976 in dienst bij Kusters THO en heeft voor ons bedrijf talloze kachels, infraroodstralers en aircos geïnstalleerd en onderhouden. Veel van onze relaties hebben tijdens zijn loopbaan mogen profiteren van zijn kennis en kunde. Ger heeft ons bedrijf mede gemaakt tot wat het nu is en wij kijken met trots terug op zijn inzet en collegialiteit. Ger, bedankt voor de fijne samenwerking en wij wensen je veel gezondheid en alle goeds!

𝗕𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁 𝗚𝗲𝗿!
Vandaag is de laatste werkdag aangebroken voor onze Ger 'Graad' Hoeijmakers. Ger is sinds 1976 in dienst bij Kusters THO en heeft voor ons bedrijf talloze kachels, infraroodstralers en airco's geïnstalleerd en onderhouden. Veel van onze relaties hebben tijdens zijn loopbaan mogen profiteren van zijn kennis en kunde. Ger heeft ons bedrijf mede gemaakt tot wat het nu is en wij kijken met trots terug op zijn inzet en collegialiteit. Ger, bedankt voor de fijne samenwerking en wij wensen je veel gezondheid en alle goeds!
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

vor 4 Wochen

Kommentar auf Facebook

Proficiat met je pensioen Graad en geniet er van, samen met Toos!!!

Ger Proficiat met je pensioen! Geniet ervan!

Geniet van je vrije tijd Graad!

Ger proficiat geniet van jou pensioen.

Ger geniet van je pensioen.

Ger, heel veel plezier de komende tijd. Geniet ervan

Laat het genieten nu maar beginnen!!!

Topper!! Bedankt voor de vele jaren kundig onderhoud 😍 maar nu is t tijd voor genieten 😉😎👏👏👏

Ger, gefeliciteerd met je pensioen! Geniet van je vrije tijd!

Geniet van je pensioen Graad 🙂👍

Mehr Kommentare anzeigen

𝗕𝗲𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗮𝗴Hiermee informeren wij u dat wij op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei, gesloten zijn. Wij wensen u een fijne Bevrijdingsdag toe en zijn u op maandag 8 mei graag weer van dienst.

𝗕𝗲𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗮𝗴
Hiermee informeren wij u dat wij op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei, gesloten zijn. Wij wensen u een fijne Bevrijdingsdag toe en zijn u op maandag 8 mei graag weer van dienst.
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

vor 1 Monat

𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗞𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗮𝗴!Hiermee informeren wij u dat wij op Koningsdag, donderdag 27 april, én vrijdag 28 april gesloten zijn. Wij wensen u een prettige Koningsdag toe en zijn u op maandag 1 mei graag weer van dienst.

𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗞𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗮𝗴!
Hiermee informeren wij u dat wij op Koningsdag, donderdag 27 april, én vrijdag 28 april gesloten zijn. Wij wensen u een prettige Koningsdag toe en zijn u op maandag 1 mei graag weer van dienst.
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

vor 1 Monat

𝙁𝙞𝙟𝙣𝙚 𝙋𝙖𝙖𝙨𝙙𝙖𝙜𝙚𝙣Hiermee informeren wij u dat wij op Tweede Paasdag, maandag 10 april, gesloten zijn. Wij wensen u hele fijne paasdagen toe en zijn u op dinsdag 11 april graag weer van dienst.

𝙁𝙞𝙟𝙣𝙚 𝙋𝙖𝙖𝙨𝙙𝙖𝙜𝙚𝙣
Hiermee informeren wij u dat wij op Tweede Paasdag, maandag 10 april, gesloten zijn. Wij wensen u hele fijne paasdagen toe en zijn u op dinsdag 11 april graag weer van dienst.
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

vor 2 Monaten

𝗪𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝘁𝗲𝗮𝗺!Deze week is onze nieuwe accountmanager Martijn Kuis gestart. Martijn zal naast Xander, Frank en André uw nieuwe aanspreekpunt zijn voor uw vragen over airconditioning en warmtepompen. Wij wensen Martijn veel succes toe!

𝗪𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝘁𝗲𝗮𝗺!
Deze week is onze nieuwe accountmanager Martijn Kuis gestart. Martijn zal naast Xander, Frank en André uw nieuwe aanspreekpunt zijn voor uw vragen over airconditioning en warmtepompen. Wij wensen Martijn veel succes toe!
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

vor 3 Monaten

𝗩𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗮𝗼𝘃𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗺𝗲!Wij willen u hiermee informeren dat wij op maandag 20 en dinsdag 21 februari gesloten zijn. Op woensdag 22 februari zijn wij u graag weer van dienst. Wij wensen iedereen die vastelaovend gaat vieren heel veel plezier toe!

𝗩𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗮𝗼𝘃𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗺𝗲!
Wij willen u hiermee informeren dat wij op maandag 20 en dinsdag 21 februari gesloten zijn. Op woensdag 22 februari zijn wij u graag weer van dienst. Wij wensen iedereen die vastelaovend gaat vieren heel veel plezier toe!
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

4 maanden geleden

𝗣𝗿𝗲𝘁𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻!Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023 toe. Zelf gaan wij ook genieten van de feestdagen en zijn gesloten van 26 tot en met 30 december. Op maandag 2 januari 2023 zijn wij u graag weer van dienst!

𝗣𝗿𝗲𝘁𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻!
Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023 toe. Zelf gaan wij ook genieten van de feestdagen en zijn gesloten van 26 tot en met 30 december. Op maandag 2 januari 2023 zijn wij u graag weer van dienst!
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

6 maanden geleden

𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗪𝗘𝗕 𝗲𝗻 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗘𝗔𝗦𝗬 𝘁𝗵𝗲𝗿𝗺𝗼𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗔𝗽𝗲𝗻𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝘃𝗼𝗿 𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗪𝗘𝗕5 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿
Bestimmen Sie Ihre Wunschtemperatur präzise mit den Multifunktionsthermostaten der ApenGroup. Die Thermostate sind in zwei Ausführungen erhältlich: SmartWEB & SmartEASY und haben drei verschiedene Temperatureinstellungen: Komfort, Wirtschaftlichkeit und Frost. Ein Thermostat kann mehrere Heizgeräte steuern und Benutzereinstellungen sowie Störungen registrieren. Der SmartWEB-Thermostat ermöglicht die Fernsteuerung über das Internet. Setzen Sie mit den Heizlüftern der ApenGroup auf Kontinuität. Weitere Informationen über die Qualitätsprodukte der ApenGroup finden Sie auf unserer Website www.apengroup.nl
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

6 maanden geleden

𝑭𝒊𝒋𝒏𝒆 𝒑𝒂𝒌𝒋𝒆𝒔𝒂𝒗𝒐𝒏𝒅!Het team van Kusters THO wenst u een gezellige pakjesavond toe!

𝑭𝒊𝒋𝒏𝒆 𝒑𝒂𝒌𝒋𝒆𝒔𝒂𝒗𝒐𝒏𝒅!
Het team van Kusters THO wenst u een gezellige pakjesavond toe!
... Bekijk meerBekijk-Betreuer

6 maanden geleden

Mehr laden

Mitteilungsblatt

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen, verwarmen en schone lucht?

Melden Sie sich für unseren Newsletter an

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

de_DEDE