Over Biemmedue

Een korte introductie

Het Italiaanse Biemmedue SPA, opgericht in 1979, is onze vaste leverancier van mobiele luchtverhitters. De Biemmedue mobiele luchtverhitter biedt de gebruiker een grote mate van flexibiliteit en is zonder installatie zowel binnen- als buitenshuis te plaatsen. De degelijke mobiele luchtverhitter werkt snel en is uitermate betrouwbaar.

Biemmedue produceert naast mobiele luchtverhitters tevens kachels, luchtontvochtigers, bouwdrogers, veeg- en schoonmaakmachines en hogedrukreinigers.

Met een professioneel team van 120 medewerkers ontwikkelt Biemmedue zijn apparatuur op geavanceerde wijze en test deze uitvoerig om de werking onder zware omstandigheden te simuleren. Biemmedue bewaakt elke fase van het productieproces continue en past dit proces waar nodig snel en flexibel aan naar de behoefte van de klant.

Alle apparatuur wordt onderworpen aan een zorgvuldige kwaliteitscontrole conform internationale productie- en veiligheidsnormen. Daarnaast wordt zowel apparatuur als onderdelen binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling verzonden. Biemmedue zet daarmee de behoeften van de klant op de eerste plek.

Kusters Technische Handelsonderneming (THO) werkt samen met Biemmedue sinds 1991 en plaatst de mobiele luchtverhitters o.a. in stallen, de bouw, schuren, werkplaatsen en tenten. De bedrijfsvisie van Biemmedue waarbij klantondersteuning hoog in het vaandel staat, past uitstekend bij het dienstverlenende karakter van Kusters THO.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over clean air, koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL