Air treatment

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

AAVI Technologies

AAVI® luchtreinigers verwijderen en neutraliseren op een betrouwbare en efficiënte manier tot wel 99% van alle schimmels, pollen, virussen, bacteriën en chemicaliën uit uw binnenklimaat. Dit maakt de producten van AAVI®  bijzonder geschikt voor toepassingen binnen (medische) praktijkruimtes en openbare gebouwen en tevens een perfecte keuze voor uw woning of appartement.

Het Finse AAVI® ontwikkelde een internationaal gepatenteerde technologie om het binnenklimaat te zuiveren en daagt de traditionele luchtreinigingsapparatuur uit op efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Als innovatieve organisatie, gespecialiseerd in reinigingstechnologie, biedt AAVI® diverse luchtreinigingsoplossingen zonder filters.

Download AAVI® brochure:

AAVI® Leaf

AAVI® Tuuli 600

Bekijk AAVI® video:

AAVI® Technologies

Gree

Voor verbetering van de luchtkwaliteit in uw binnenklimaat presenteren wij onze Gree air treatment systemen met luchtreinigers en mobiele luchtontvochtigers. 

De compacte en stijlvolle Gree luchtreinigers passen een unieke filtermethode toe door gebruik van een fijn voorfilter, een HEPA filter en een actief carbonfilter. Hiermee zuiveren de Gree luchtreinigers op een efficiënte manier het binnenklimaat.

Gree mobiele luchtontvochtigers bieden de perfecte oplossing bij vochtproblemen in huis. Een vochtige woning zorgt voor voor schimmels en bacteriën. Deze vormen een gevaar voor uw gezondheid.

 

GoGaS

De GoGaS INTERsens 250R en INTERlit zijn betrouwbare, milieuvriendelijke en veilige luchtreinigingsoplossingen tegen infectueuze aerosolen in de lucht door middel van het gebruik van UV-C licht.

Gericht ingezet, vernietigt UV-C-licht op een milieuvriendelijke wijze het DNA van virussen, bacteriën en andere kiemen. Dit verhindert de groei van ziekteverwekkers en maakt ze daarmee onschadelijk. De werking is klinisch getest en bewezen en bovendien zijn de GoGaS INTERsens 250R en de INTERlit vrij van chemische stoffen en ozon.

De INTERsens 250R en INTERlit zijn flexibel en toepasbaar binnen diverse omgevingen zoals praktijkruimtes, scholen, kinderdagverblijven, kantoren, winkels, wachtruimtes en lounges. Het omhulsel is optioneel te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, gewenste kleuren en foto’s waardoor deze perfect past binnen een organisatie.

Download GoGaS leaflet:

INTERsens 250R

INTERlit

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over clean air, koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL