Air treatment

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

AAVI Technologies

AAVI® luchtreinigers verwijderen en neutraliseren op een betrouwbare en efficiënte manier tot wel 99% van alle schimmels, pollen, virussen, bacteriën en chemicaliën uit uw binnenklimaat. Dit maakt de producten van AAVI®  bijzonder geschikt voor toepassingen binnen (medische) praktijkruimtes en openbare gebouwen en tevens een perfecte keuze voor uw woning of appartement.

Het Finse AAVI® ontwikkelde een internationaal gepatenteerde technologie om het binnenklimaat te zuiveren en daagt de traditionele luchtreinigingsapparatuur uit op efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Als innovatieve organisatie, gespecialiseerd in reinigingstechnologie, biedt AAVI® diverse luchtreinigingsoplossingen zonder filters.

Download AAVI® brochure:

AAVI® Leaf

AAVI® Tuuli 600

Bekijk AAVI® video:

AAVI® Technologies

Gree

Voor verbetering van de luchtkwaliteit in uw binnenklimaat presenteren wij onze Gree air treatment systemen met luchtreinigers en mobiele luchtontvochtigers. 

De compacte en stijlvolle Gree luchtreinigers passen een unieke filtermethode toe door gebruik van een fijn voorfilter, een HEPA filter en een actief carbonfilter. Hiermee zuiveren de Gree luchtreinigers op een efficiënte manier het binnenklimaat.

Gree mobiele luchtontvochtigers bieden de perfecte oplossing bij vochtproblemen in huis. Een vochtige woning zorgt voor voor schimmels en bacteriën. Deze vormen een gevaar voor uw gezondheid.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over clean air, koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL