Air treatment

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

Gree

Voor mobiel gebruik binnen woningen presenteren wij onze Gree air treatment systemen met luchtontvochtigers en mobiele airconditioners.

Gree luchtontvochtigers bieden de perfecte oplossing bij vochtproblemen in huis. Deze zijn compact, verplaatsbaar en eenvoudig te bedienen. De luchtontvochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen.

Mobiele airconditioners zijn compact van formaat maar zeker niet bescheiden in hun prestaties. Ze zijn flexibel inzetbaar en bieden een rendement tot wel 3,5 kW in koelen en 2,9 kW in verwarmen. Mobiele airconditioners zijn uitermate geschikt voor het koelen en verwarmen van kleinere ruimtes.

AAVI Technologies

AAVI® verwijdert en neutraliseert op een betrouwbare en efficiënte manier tot wel 99% van alle schimmels, pollen, virussen, bacteriën en chemicaliën die in de lucht zweven. Dit maakt de producten van AAVI®  bijzonder geschikt voor toepassingen binnen (medische) praktijkruimtes en openbare gebouwen en tevens een perfecte keuze voor uw woning of appartement.

Het Finse AAVI® ontwikkelde een internationaal gepatenteerde technologie om het binnenklimaat te zuiveren en daagt de traditionele luchtreinigingsapparatuur uit op efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Als innovatieve organisatie, gespecialiseerd in reinigingstechnologie, biedt AAVI® diverse luchtreinigingsoplossingen zonder filters.

Download AAVI® Leaf brochure:

AAVI® Leaf

Bekijk AAVI® video:

AAVI® Technologies

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over koelen en verwarmen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS VENLO

T: +31 (0)77 354 03 41
E: info@kusterstho.nl

nl_NLNL
en_GBEN de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL